Duyuru: GuduBetler'deki bonuslardan ve diğer ayrıcalıklardan yararlanmak için lütfen kayıt olunuz. Şimdi katılın, avantajlardan faydalanın ve kazanmaya başlayın. Tüm sorun ve sorularınız için Telegram adresimiz: GuduBetResmi ' dir başka bir yerden iletişime geçemezsiniz.

Tracy Mcgrady: “Steph Curry, Bana Göre Tarihin En İyi 10 Oyuncusu Arasında Değil”

woodstaff

Üye
Üye
Kredi
10

Tracy McGrady: “Steph Curry, Bana Göre Tarihin En İyi 10 Oyuncusu Arasında Değil”

NBA Efsanesi Tracy McGrady'den Dikkat Çekici Açıklamalar​

NBA’de bir döneme damga vuran isimlerden biri olan Tracy McGrady, Steph Curry hakkında dikkat çekici açıklamalar yaptı. Golden State Warriors’ın süper yıldızı Curry, şutörlüğü ve üçlük tehdidiyle uzun yıllardır NBA tarihine adını yazdırmış durumda. Ancak McGrady, Curry’nin bu başarılarını yeterince etkileyici bulmadığını belirtti.

McGrady’nin Görüşleri

Tracy McGrady, Steph Curry’nin tarihin en iyi 10 oyuncusu arasında yer almadığını düşündüğünü söyledi:
“Bana göre Curry, tarihin en iyi 10 oyuncusundan biri değil. Elbette Curry’nin harika bir kariyere sahip olduğunu düşünüyorum. Sonuçta dört şampiyonluğu ve iki MVP ödülü var. Yine de kariyerine dönüp baktığınızda Draymond (Green) veya Klay (Thompson) yokken ne kadar zorlandığını görüyorsunuz. Kadroda bir eksik varken takımını Playofflara bile taşıyamayan birini tarihin en iyi 10 oyuncusu arasına koyamam. Bana göre ilk 10’da olan bir oyuncunun bu şartlarda takımını en azından Playoff’a taşıyabiliyor olması lazım. Warriors, kadroda Klay veya Draymond’dan biri yokken Playoff bile yapamadı. Hatta Play-In maçı bile kazanamadılar.”

Steph Curry’nin Başarıları

Steph Curry, NBA tarihinde devrim yaratan bir oyuncu olarak kabul ediliyor. Üçlük atışlarıyla oyun tarzını değiştiren ve takımını dört kez şampiyonluğa taşıyan Curry, ayrıca iki kez MVP ödülünü kazanmış bir oyuncu. Ancak McGrady, Curry’nin bu başarılarını, kariyerinin diğer bölümleriyle değerlendirdiğinde yetersiz buluyor.

Curry’nin Zorlukları​

McGrady’nin görüşüne göre, Curry’nin takım arkadaşları Draymond Green ve Klay Thompson olmadan takımını Playoff’lara taşıyamaması, onu tarihin en iyi 10 oyuncusu arasında görmemesinin bir nedeni. McGrady, “Kadroda bir eksik varken takımını Playofflara bile taşıyamayan birini tarihin en iyi 10 oyuncusu arasına koyamam” diyerek bu düşüncesini net bir şekilde ifade etti.

Sonuç​

Tracy McGrady’nin bu açıklamaları, basketbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Curry’nin kariyerine olan bakış açısı ve McGrady’nin eleştirileri, basketbolseverler arasında tartışmalara neden oldu. Ancak, Curry’nin NBA tarihine olan etkisi ve başarısı göz ardı edilemez. McGrady’nin görüşleri, Curry’nin kariyerine farklı bir perspektiften bakmamızı sağlarken, basketbol tarihindeki yerinin ne kadar tartışmalı olabileceğini de gösteriyor.

Users who are viewing this thread