Duyuru: GuduBetler'deki bonuslardan ve diğer ayrıcalıklardan yararlanmak için lütfen kayıt olunuz. Şimdi katılın, avantajlardan faydalanın ve kazanmaya başlayın. Tüm sorun ve sorularınız için Telegram adresimiz: GuduBetResmi ' dir başka bir yerden iletişime geçemezsiniz.

Inter Milan Harekete Gecti

pykexa

Üye
Üye
Kredi
-10
İnter Milan, son zamanlarda oldukça aktif bir dönem geçiriyor.
Özellikle teknik direktör değişikliği ve transfer haberleriyle gündeme gelmiş durumda.
İşte son zamanlarda Inter Milan ile ilgili öne çıkan bazı haberler:

1. Teknik Direktör Değişikliği: Antonio Conte'nin ayrılmasının ardından, Inter Milan'ın yeni teknik direktörü Simone Inzaghi oldu. Inzaghi, önceki görev yeri olan Lazio'da başarılı bir performans sergilemişti.

2. Transfer Gelişmeleri: Inter Milan, transfer döneminde birçok önemli hamle yaptı. Özellikle Hakan Çalhanoğlu'nun transferi büyük yankı uyandırdı. Ayrıca Achraf Hakimi'nin PSG'ye transferi gibi önemli oyuncu hareketleri de yaşandı.

3. Serie A Performansı: Inter Milan, Serie A'da geçtiğimiz sezonun şampiyonu olarak büyük bir başarı elde etti. Bu sezon da başarılı bir performans sergilemeye devam ediyorlar ve ligde üst sıralarda yer alıyorlar.

4. Champions League Performansı: Inter Milan, Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele ediyor ve turnuvadaki performansları futbolseverlerin dikkatini çekiyor. Takım, Avrupa'nın en büyük kulvarında da iddialı bir şekilde yer almayı hedefliyor.

twisfedx

Üye
Üye
Kredi
-180
Hakan Çalhanoğlu milan tarafından keşfedildi
yine benim futbolumdan bir yıldız yayıp giti
onun adına seviniyorum ama kendi adıma böyle bir yeteneğin
de ülkemde olmasını isterdim.

Users who are viewing this thread