Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyeleri Mustafa Hakan Safi, Hulusi Belgü ve Cenk Öztanık, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF 1. Başkanvekili Mecnun Otyakmaz'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Fenerbahçeli yöneticiler, Türkiye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti.Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmede güncel gelişmeler ve Türk futboluna katkı sağlayabilecek projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı.
Giriş yap veya üye ol.
Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, ziyaretin sonunda
Giriş yap veya üye ol.
yönetim kurulu üyelerine A Milli Takım forması takdim etti."Kara Duvar" projesi için Beşiktaş'tan açıklama
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Çağlayan Tuğal, Tüpraş Stadyumu için planlanan "Kara Duvar" projesiyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Tuğal, "Kara duvarla ilgili ilk başvuruda bulunan kulüp biziz. Bakanlıktan onay aldık ve bizi İçişleri Bakanlığı’na gönderdiler. Orada inceleme yapılıyor. Pozitif bir karar çıkarsa TFF’ye gideceğiz. Koltuklar kalkarsa seyirci kapasitesi 9 bin kişi artacak." dedi.
Giriş yap veya üye ol.
'ta Tüpraş Stadyumu için yeni sezon hazırlıkları sürüyor.Siyah-beyazlı kulüpte yönetim kurulu üyesi Çağlayan Tuğal, TRT Spor'a yaptığı açıklamada stadyumun zeminin sezon açılışında en iyi haline geleceğini söyledi.
Tuğal, "Stadımızın saha zemini sezon sonuna doğru iyice kötüleşmişti. Hibrit sistemin her yıl yapılması gerekiyordu ama yapılmamış. Zemin sıyrıldı. Köklerin donmamasını sağlayan sistem elden geçti. Rulo çim serildikten sonra hibrit makineleri çalıştı. 15 gün sulama ve bakım yapılacak. İlk maçımızı müthiş bir zeminde oynayacağız. Eylül ayına kadar UEFA standartlarında ışıklandırmaya sahip olacağız. Enerji giderimiz yarı yarıya azalacak. Yıl bitmeden şov robot aydınlatma sistemini hayata geçireceğiz. Taraftarlarımıza görsel şölen sunacağız." ifadelerini kullandı.
Çağlayan Tuğal, "Kara Duvar" projesiyle ilgili ise şu ifadeleri kulllandı, "Kara duvarla ilgili ilk başvuruda bulunan kulüp biziz. Bakanlıktan onay aldık ve bizi İçişleri Bakanlığı’na gönderdiler. Orada inceleme yapılıyor. Pozitif bir karar çıkarsa TFF’ye gideceğiz. Koltuklar kalkarsa seyirci kapasitesi 9 bin kişi artacak. Onay gelirse dört hafta içinde kara duvar hazır olur."
Galatasaray'da yeni transfer Jelert ilk antrenmanına çıktı
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında yaptığı çift antrenmanla devam etti.
Steiermark eyaletinin Liezen bölgesindeki Irdning kasabasında kampta bulunan sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalıştı. Antrenmanlar basına kapalı gerçekleştirildi.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre dinamik ısınmayla başlayan sabah idmanında futbolcular, üç grup halinde 8’e 2 pas çalışması yaptı. İki grup halinde topa sahip olmayla devam eden
Giriş yap veya üye ol.
, orta ve şut çalışmasıyla sona erdi.
Giriş yap veya üye ol.
'ın 21 yaşındaki Danimarkalı yeni sağ beki
Giriş yap veya üye ol.
, sarı-kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıktı.Isınmayla başlayıp üç grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam eden akşam antrenmanı ise taktik çalışmayla tamamlandı.
Galatasaray, yarın TSİ 21.15'te İtalya temsilcisi Parma ile yapacağı hazırlık maçıyla Avusturya kampındaki çalışmalarını tamamlayacak.
Trabzonspor'da Ruzomberok maçı hazırlıkları başladı
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında 1 Ağustos Perşembe günü sahasında Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda, dün
Giriş yap veya üye ol.
karşılaşmasında forma giyen futbolcular yenilenme çalışması gerçekleştirdi.Diğer oyuncular, dinamik ısınmanın ardından 5'e 2 ve dar alanda oyun çalışması yaptı.
Öte yandan, yeni transfer Karadağlı oyuncu Stefan Savic de takımla ilk antrenmanına çıktı.
Bordo-mavili takım, bir günlük iznin ardından çalışmalarını sürdürecek.
Başakşehir hazırlık maçında Ümraniyespor'a kaybetti
Başakşehir, hazırlık maçında Ümraniyespor'a 3-2 mağlup oldu. Başakşehir'de UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki La Fiorita maçında oynayan futbolcular, Ümraniyespor karşısında forma giymedi.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren
Giriş yap veya üye ol.
ve
Giriş yap veya üye ol.
, hazırlık maçında karşı karşıya geldi.Başakşehir
Giriş yap veya üye ol.
Kulübü Tesisleri'nde oynanan mücadelede ilk yarıyı da 1-0 önde kapatan Ümraniyespor, karşılaşmayı 3-2 kazandı.Başakşehir'in golleri Serdar Gürler ve Lucas Lima'dan geldi.
UEFA Konferans Ligi 2. eleme turunda dün San Marino temsilcisi La Fiorita'yı 6-1 yenen turuncu-lacivertli ekipte, bu mücadelede ilk 11'de oynayan futbolcular Ümraniyespor'a karşı forma giymedi.
Başakşehir, Ümraniyespor karşısında sahaya Deniz Dilmen, Hamza Güreler, Ba, Ravil Tagir, Lima, Berkay Aydoğmuş, Emre Kaplan, Aleksic, Serdar Gürler, Keny ve Piatek ilk 11'iyle çıktı.
UEFA Pro Lisans programının 2. yüz yüze eğitimi sona erdi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın ikinci yüz yüze eğitimi tamamlandı.
Giriş yap veya üye ol.
'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Riva Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Liderlik' temalı programa 24 aday antrenör katıldı.Eğitimde aday antrenörler 2024 Avrupa
Giriş yap veya üye ol.
Şampiyonası ile ilgili hazırladıkları analizlerin sunumlarını yaptı. Grup çalışmalarıyla da hazırlanan sunumların üzerinde değerlendirmeler yapıldı.TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin'in yönettiği programda Antrenör Eğitim Programları Müdürü Emrah Aykurt, TFF Grassroots Müdürü Nur Mustafa Gülen, antrenör eğitimcileri Altan Aksoy, Sercan Görgülü ve Serkan Emre Sefa eğitimci olarak görev aldı.
Oğuz Çetin, programın ikinci yüz yüze eğitimi ile ilgili değerlendirmesinde "Pro Lisans Programı uzun bir eğitim süreci. İlk modülde konumuz iletişimdi. Bu kez ise temayı liderlik olarak belirledik. Aday antrenörlerimizin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na dair hazırladıkları sunumların üzerinden güncel futbol trendlerine dair detaylı çalışma ve inceleme fırsatımız oldu. Aday antrenörlerimiz açısından son derece verimli bir programı tamamladık." ifadelerini kullandı.
Altı yüz yüze eğitim modülü ve çevrim içi eğitimlerden oluşan
Giriş yap veya üye ol.
Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı 2025 yılında sona erecek.