Duyuru: GuduBetler'deki bonuslardan ve diğer ayrıcalıklardan yararlanmak için lütfen kayıt olunuz. Şimdi katılın, avantajlardan faydalanın ve kazanmaya başlayın. Tüm sorun ve sorularınız için Telegram adresimiz: GuduBetResmi ' dir başka bir yerden iletişime geçemezsiniz.

Fransa Milli Takımı'nın Euro 2024 Aday Kadrosu Açıklandı!

apphelios

Üye
Üye
Kredi
0

Fransa Milli Takımı EURO 2024 konusunda iddalı

Fransa Futbol Federasyonu, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 'te mücadele edecek aday kadroyu açıkladı.

Didier Deschamps, aday kadroya şu isimleri davet etti:

KALECİLER:
Areola,
Maignan,
Samba.

SAVUNMA:
Clauss,
Lucas Hernandez,
Theo Hernandez,
Konate,
Kounde,
Pavard,
Saliba,
Upamecano.

ORTA ALAN:
Camavinga,
Fofana,
Rabiot,
Tchouameni,
Zaire-Emery.

HÜCUM:
Dembele,
Diaby,
Giroud,
Griezmann,
Kolo Muani,
Mbappe,
Thuram.

Fransa Milli Takımı'ndan tepki çeken karar: Oruç tutmak yasak​

Fransa Futbol Federasyonu, Ramazan ayı dolayısıyla, Milli Takım'da yer alan oyunculara oruç tutmayı yasakladı.​

Bu karar oyuncular arasında tepkiyle karşılandı.​

TAKIMDA GERGİNLİKLER YAŞANIYOR

Kadrosunda birçok Müslüman oyuncu bulduran Fransa A Milli Takımı ve U21 Takımı'nda bazı oyuncular bu karara tepki gösterdi.
Hatta genç takımdan bir oyuncunun oruç tutma konusunda ısrarı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı iddia edildi.

twisfedx

Üye
Üye
Kredi
-180
Ben anlamıyorum hocam ya gercekten insanların bu tutumunu yahudisi hırıstiyanı musevisi müslümanı kimin
hangi din dil ırk tan olduğunla uğraşılmasını .
he klüp hocalarının futbolcuları bunu bahane ediyor deyip antreman lara çıkmıyorsa adamlar haklı benim dinim hoşgörü ve kolaylık dini olarak böbürlendiğimiz bir din, eğer bunu suistimal ediyorlarsa sonuna kadarda klüp yöneticilerinden yana bakarım milyon dolarlar harcamış adamlar.

Users who are viewing this thread