Duyuru: GuduBetler'deki bonuslardan ve diğer ayrıcalıklardan yararlanmak için lütfen kayıt olunuz. Şimdi katılın, avantajlardan faydalanın ve kazanmaya başlayın. Tüm sorun ve sorularınız için Telegram adresimiz: GuduBetResmi ' dir başka bir yerden iletişime geçemezsiniz.

42.5 Milyon Euro'luk Transfer Ve Premier Lig'in Yeni Ekibinden Tarihi Transfer! Rekor Rakam

jeetz

Üye
Üye
Kredi
10
ManU yeni golcüsünü açıkladı! 42.5 milyon Euro'luk transfer

İngiltere Premier Lig devi , 'nın forveti oyuncusu Joshua Zirkzee'yi 42.5 milyon Euro bedelle transfer ettiğini açıkladı.

"İKONİK BİR KULÜP"

İmzanın ardından açıklamalarda bulunan Hollandalı yıldız, "Erik ten Hag ve kulüp yöneticileriyle yaptığım görüşmelerden sonra burada geleceğin ne kadar heyecan verici olacağını biliyorum ve Manchester United'ın başarısında rol oynamak için sabırsızlanıyorum. Ben her zaman her şeyini kazanmaya adamış bir oyuncuyum; kariyerimde bir üst seviyeye çıkmak ve daha fazla kupa kazanmak için bir sonraki mücadeleye hazırım. Böylesine ikonik bir kulübe katılmak bir ayrıcalık. Milli takımdan sonra kısa bir tatil yapmak zorundayım ama hemen etki yaratmaya hazır bir şekilde geri döneceğim." ifadelerini kullandı.

ZIRKZEE'NİN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon İtalyan ekibinde toplam 37 maça çıkan 23 yaşındaki santrfor oyuncusu, 12 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Premier Lig'in yeni ekibinden tarihi transfer! Rekor rakam

Bu sezon İngiltere Premier Lig'de mücadele edecek olan , Omari Hutchinson'ı takımda tutuyor.

Geçtiğimiz sezon Chelsea'den kiralanan Omari Hutchinson'ın bonservisini almaya hazırlanan Ipswich Town, bu transferle kulüp rekorunu kıracak.

Sky Sports'ta yer alan haberde; Ipswich Town'un bonuslarla birlikte 20 milyon sterlin karşılığında transferi tamamlayacağı belirtildi.

Transferin resmiyet kazanmasının ardından 20 yaşındaki futbolcu, Ipswich Town tarihinin en pahalı futbolcusu olacak.

Geçen sezon Ipswich Town formasıyla 50 maça çıkan futbolcu, 11 gol 6 asistlik performans sergiledi.

Users who are viewing this thread